ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

72ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΣΕΔΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO RIO ΣΤΙΣ 2, 3 ΚΑΙ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Δημοσιευμένο από:

72ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΣΕΔΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO RIO ΣΤΙΣ 2, 3 ΚΑΙ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 72ου τακτικού Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΕΣΕΔΕ, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογός μας με την ΠΕΣΕΔΕ στο ξενοδοχείο PORTO RIO, στις 2, 3 και 4 Ιουνίου 2016.

Το Συνέδριο ήταν και εκλογικό και από τις αρχαιρεσίες, που για πρώτη φορά έγιναν με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης.

Από το βήμα του συνεδρίου ακούστηκαν απόψεις και προτάσεις για την βελτίωση του πλαισίου κατασκευής δημοσίων έργων, αλλά και η αγωνία των συναδέλφων για το συνεχώς μειούμενο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, για τις καθυστερήσεις στην δημοπράτηση έργων του νέου ΕΣΠΑ, το μέλλον του Ταμείου μας και του τμήματος εγγυοδοσίας, το νέο υπό συζήτηση νομοσχέδιο, τη θέση της μικρομεσαίας εργοληπτικής επιχείρησης σε ένα περιβάλλον με συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό και πολλά άλλα τρέχοντα θέματα.
Στο κλείσιμο των εργασιών προσκλήθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απ. Κατσιφάρας, ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Α. Κατσανιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρ. Κορδάς και άλλοι εκπρόσωποι Φορέων και οργανώσεων.

 

Τύπος

http://www.pelop.gr/?page=article&DocID=288435&srv=55

http://skaipatras.gr/skai-local/item/159601-a.html

 

 

0


Προσθέστε σχόλιο

Πρέπει να είστε Συνδεδεμένος για να προσθέστε σχόλιο.